beleggen
Belegging - Wikipedia.
Hoe groter het risico dat een belegger neemt, des te hoger is het verlangde rendement. Aandelen hebben bijvoorbeeld een hoger risico dan obligaties en hier hoort ook een hoger rendement bij. 2 Beleggers proberen zoveel mogelijk rendement te maken bij zo min mogelijk risico. Als een belegger bijvoorbeeld kan kiezen tussen twee beleggingen met hetzelfde risico, maar de ene belegging heeft een rendement van 4 per jaar en de andere 2, dan zal een belegger kiezen voor het hoogste rendement. Hoe een belegger tot deze keuze komt wordt geanalyseerd in de moderne portefeuilletheorie van professor Harry Markowitz.
beleggen
Beleggen - Ontdek ons beleggingsaanbod - Delta Lloyd.
Maak een afspraak. Bij Nagelmackers houden we van eenvoud en duidelijkheid, ook als het om beleggen gaat. Daarom bieden we u een compact, maar volledig gamma oplossingen aan, voor een optimaal beheer en spreiding van uw vermogen. Beleggen in alle gemoedsrust.
beleggen
Financially Forward Peaks.
Probeer het uit. Uitleg van de kosten. De kosten die je ziet in deze kostencalculator zijn berekend op basis van je inleg, de periode die je van plan bent te gaan beleggen, het door jou gekozen portfolio en het verwachte rendement van dat portfolio.
beleggen
Beleggen: hoe werkt dat?
Beleggen is een zaak van lange adem. Op termijn levert het meer op dan sparen bij een bank. Zo kunnen we de pensioenen blijven betalen en - hopelijk - verhogen. Maar beleggen brengt wel risicos met zich mee. Beleggingen kunnen in waarde stijgen maar ook dalen.
beleggen
Hoe beleggen we? ABP.
Een belangrijk aspect van de implementatie van ons beleid voor duurzaam en verantwoord beleggen is om inzicht te hebben in en invloed uit te oefenen op de ondernemingen waarin we beleggen stewardship. Hoe we dit doen leggen we uit in het ABP Stewardship beleid dat APG voor ons uitvoert.
beleggen
Beursgenoten - Uw voorsprong in beleggen.
Beursgenoten is een unieke formule. In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar beleggingen die kansen bieden. Mogelijke bedreigingen verliezen we daarbij niet uit het oog. Beursgenoten, Uw voorsprong in beleggen. Klik hier voor actuele posities van Beursgenoten/Auteur.
beleggen
Beleggen? Start eenvoudig met online beleggen bij Evi van Lanschot.
Onze beleggingsproducten voor u op een rij.: Laat Evi uw vermogen beleggen met Evi Beheer. Kies uw eigen Evi Fondsmet Evi Go. Beleggen voor uw kinderen met Evi4Kids. Fiscaal vriendelijk beleggen voor later met Evi Pensioen. Uw geld veilig belegd bij Evi.
Waarom beleggen Meesman indexbeleggen.
Inloggen Rekening openen. Waarom beleggen Actueel. Aandelen Obligaties Maandelijks beleggen Beleggen voor uw kind Beleggen voor pensioen. Wat is een indexfonds Meer rendement Minder risico Meer rust. Visie op vermogen Wie wij zijn Organisatie Meesman zekerheden Het verhaal van de olifant.
Wat is maatschappelijk verantwoord beleggen?
Het bestuur van een onderneming moet aan zijn aandeelhouders verantwoording afleggen over het gevoerde beleid. Door te stemmen op aandeelhoudersvergaderingen oefenen onze vermogensbeheerders invloed uit op de bedrijven waarin we beleggen. Onze vermogensbeheerders stemmen soms tegen het door het bedrijf gevoerde beleid.
Beleggen vergelijken 150 partijen Keuzehulp via Finner.
Er zijn verschillende vormen om zelf te beleggen. In ons artikel geven wij 5 tips om succesvol te kunnen beleggen. Heeft u geen tijd of kennis van beleggen? Dan kan beheerd beleggen een goede keuze zijn. Een expert kan alle beleggingskeuzes voor u uit handen nemen. U geeft de beheerder de bevoegdheid om voor u te beleggen conform een bepaald risicoprofiel. Dit kan met elk bedrag, tegen een aantrekkelijk kostenplaatje en volledig online. Bekijk ons artikel met alle uitleg over beheerd beleggen.

Contacteer ons

Zoeken naar beleggen