Affiliates

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan ook per click of per pageview betaald worden. Voorbeelden van typische affiliate concepten zijn bijvoorbeeld vergelijkingssites, cashbacksites of nieuwsbrieven.

Als je geld wil verdienen met internet kun je aanmelden bij een affiliate programma. Zodra jou website is goedgekeurd, kun je links van een affiliate plaatsen op jou website. Dit kan zeer lucratief zijn. Bijvoorbeeld een telecomaanbieder betaalt soms 75 euro per aanmelding. Waar je rekening mee moet houden, is de doelgroep van jouw website.

1. Spaarprogramma’s

Er zijn veel spaarprogramma’s, de top 10 hiervan is zeer goed te gebruiken als affiliate. Tenslotte bieden ze bij een inschrijving een aardige bonus en daarnaast provisie van de aankopen van een lid.

https://verdiengeldopinternet.info/affiliates/spaarprogrammas/

2. Daisycon

Met Affiliate Marketing en Lead Generation werkt u als publisher (ook wel affiliate genoemd) samen met Daisycon en haar adverteerders om de inkomsten uit uw websites en emailbestanden te verhogen. U verwerkt het promotiemateriaal van adverteerders in uw websites en nieuwsbrieven. U stuurt uw bezoekers door naar de websites van adverteerders. Hiervoor vergoedt de adverteerder u op basis van klik, lead, sale of een combinatie hiervan. Daisycon registreert via haar software alle acties, ondersteunt u bij het verbeteren van uw campagnes en verzorgt tevens uw uitbetaling.

3. Paypro

PayPro is officieel erkend als betaaldienstverlener en opgenomen in het register voor betaalinstellingen van De Nederlandsche Bank. Ruim 20.000 aangesloten Affiliates. Als affiliate kun je ruim 2.000 producten en/of diensten tegen een commissie promoten (CPS).