Spaarprogramma’s

1. EuroClix

Euroclix is een van de grootste spaarprogramma’s van Nederland met een heleboel leden. Euroclix is een zeer betrouwbaar spaarprogramma waar je met een beetje moeite geld kunt verdienen. Meld je nu direct aan bij Euroclix en verdien 1.50 euro bonus. Uitbetaling start bij 10,00 euro.

Spaar geld via EuroClix

Review https://verdiengeldopinternet.info/euroclix-review/

2. ZinnGeld

ZinnGeld.nl bestaat al sinds 2002 en is al jaren een betrouwbaar spaarprogramma. Bij ZinnGeld krijg je gemiddeld 2 e-mails per dag. Inschrijven kost niets je ontvangt direct een cadeaubon t.w.v. 15 euro van Weekend Company!. Uitbetaling is per 15 euro.

Review https://verdiengeldopinternet.info/zinngeld-nl/

3. NuCash

NuCash laat zich het beste omschrijven als een online spaarprogramma waarbij jij als consument een beloning krijgt voor het lezen van (reclame) e-mails en het meedoen aan marktonderzoeken. Bij aanmelding krijg je 1,00 euro en de uitbetaling begint bij 10,00 euro.

NuCash.nl

Persbericht: https://verdiengeldopinternet.info/nucash-nl-betrouwbaarheid-bewezen-door-100-000-leden/

Review

4. Jiggy

Wil je ook lid worden van Jiggy en geld verdienen maak dan nu snel een gratis account aan. Je krijgt direct 1500 gratis Jiggies, in waarde is dit 1,00 euro. De uitbetaling begint vanaf 11,50.

5. GeldRace

Naast het lezen van mailtjes kun je extra verdienen met klikken op de site van GeldRace zelf, je verdient dan meer dan wanneer je alleen op de links in de mailtjes klikt. De bonus voor het aanmelden is 1,25 euro. Uitbetaling kunt aanvragen indien je € 12,50 of meer in je account hebt staan.

Meld je nu aan bij Geldrace

6. Surfrace

Het aanmelden is gratis. Met vergoedingen van 10 waves per e-mail of meer waves als je aan een actie deelneemt. Uitbetaling kunt aanvragen indien je € 12,50 of meer in je account hebt staan.

7. Gekkengoud

Goudklompjes zijn de gangbare valuta in het Gekkenhuis. Ze zijn altijd tenminste 1 eurocent waard, maar ze worden steeds meer waard naarmate je langer door spaart. Je moet met je huidige saldo nog 600 Goudklompjes sparen voordat je de volgende, hogere wisselkoers bereikt. Je ontvangt dan 7 euro op je bankrekening bij het inwisselen van 700 Goudklompjes.

GekkenGoud.nl
8. CrazyMails

U kunt bij ons geld verdienen op verschillende leuke manieren zoals bijvoorbeeld het lezen van interessante e-mails en het aanbrengen van nieuwe leden. Welkomsbonus is 1,00 euro. Uitbetaling is bij € 7,50.

crazymails.nl

9. cashhier

Cashhier.nl is een online spaarprogramma waarbij je aanbiedingen van ons ontvangt via de e-mail en voor het lezen van deze e-mails krijg je betaald! Bonus voor het aanmelden is 1,25 en uitbetalen start bij 12,50 euro.

10. Betaalde Mails

Het aanmelden is gratis. Met vergoedingen van 0,5 points per e-mail of meer Points als je aan een actie deelneemt. De bonus voor het aanmelden is 1,00 euro. Uitbetaling kunt aanvragen indien je € 12,50 of meer in je account hebt staan.