Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wij hebben een nieuwsbrief, waar wij vragen van leden beantwoorden en/of artikelen schrijven over geld verdienen op internet. Je krijgt van ons informatie en aanbiedingen over online geld verdienen.
Geld verdienen met internet

Dit is een idee waar veel mensen mee rondlopen. Het internet biedt hier genoeg mogelijkheden voor. Met deze website wil ik mensen leren op een eenvoudige (en liefst kosteloze) manier geld te verdienen met internet. Zelf ben ik 1998 begonnen met het proberen geld te verdienen met internet. Ik kwam er snel achter dat er genoeg mogelijkheden zijn.

Het uitzoeken hoe het e.a. werkte deed ik,  zuiver uit interesse en omdat ik leuk vond om dingen uit te zoeken. (Jonge onderzoeker…) Dit wordt ook wel pionieren genoemd.

Ik ben begonnen met verkopen van diensten via Affiliates, zoals bol.com. Ik verdiende hiermee zo’n 15 euro per jaar. Dat is niet veel, echter jaar na jaar werden de inkomsten steeds hoger. In 2002 verdiende ik deze “15 euro\" per maand. Op dit moment verdien ik bijna gemiddeld 7200 euro netto per maand (04-5-2016) met internet (Referentiedatum 19-10-2014, 4600 per maand, 17-7-2013 2800 euro netto per maand). Mijn uitgangspunt is het geld verdienen met een low budget.

Alle informatie is gratis te vinden op het internet. Mijn kennis haal ik vooral uit het aanbod van NIMA opleidingen, publicaties, internet en niet te vergeten de bibliotheek. Een opleiding bij het NIMA kost geld, maar dit was een prima aanvulling op mijn HEAO opleiding.

In het begin maakte ik gebruik van een gratis homepage en daar zette ik mijn website op neer. In 2002 heb ik mijn eerste domain geregistreerd en vanaf dat moment ging ik ook meer verdienen. Een gratis homepage heeft zo zijn voordelen, het kost niets, het is gratis omdat er advertenties opstaan van de het bedrijf dat een gratis homepage verstrekt. In feite heb ik voor hem inkomsten gegenereerd.

Dus was er sprake van een win/win situatie. Gezien de grote hoeveelheid reclame vermoed ik, dat hij meer verdiende dan ik. De provider is een bedrijf en een bedrijf heeft het maken van winst als ondernemings doelstelling. Is dit eerlijk, ja de provider liep ook het ondernemingsrisico.

Een belangrijk uitgangspunt voor mijn activiteiten op het internet, het moet eerlijk zijn en voldoen aan de (Nederlandse) wetgeving. Daarom ga ik niet in zee, met bedrijven en personen die volgens mijn optiek niet voldoen aan dit criterium.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, klik hier !

Afmelden

powered by phpList 3.3.1, © phpList ltd