Hoe ik weet dat bepaalde “verdien modellen” niet goed zijn?

0
502

Dit is een strikvraag, voordat ik mij inschrijf in een model of bij een afflilatie wel ik weten of dit echt werkt of het conform de wetgeving is. Ik wil niets strafbaars doen. V.w.b. het miljonairsmodel van Casper Camps is het duidelijk (voor mij) dat het kenmerken heeft van een MLM/piramide model, alleen het wordt niet zo genoemd door de personen achter dit model.

Als ik moet betalen voor dit maar begonnen ben en vervolgens ben ik veel geld kwijt om er aan deel te blijven nemen is dit niet goed.

Ik mis nog een belangrijk detail, de algemene voorwaarden, waarin een soort risico’s dienen te worden benoemd, zoals de verdiensten van het model.

Ik weet het goed gemaakt, ik zal op internet zoeken naar een model en ik ga ik uit testen. Ik ben hier zeer kritisch in, het mag mij geen geld kosten en ik schrijf over deze website een review.

N.a.v. een ingezonden vraag https://verdiengeldopinternet.info/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/