Hoe verdien je geld op internet

Met Online Marketing (ook wel internetmarketing of e-marketing genoemd) kun je geld verdienen op internet. Wat is nu eigenlijk Online Marketing. dit is de marketing van producten of diensten via internet. Geld verdienen op internet kan al voor een paar euro per jaar, met een eigen website.

Tot Online Marketing wordt onder andere gerekend: zoekmachineoptimalisatie, reclamebanners, e-mailmarketing, referralmarketing, affiliate marketing, interactieve marketing, weblogmarketing en virale marketing.

Om te beginnen geld te verdienen op internet heb je een marginale kennis nodig van wat marketing is, specifiek hoe marketing op internet wordt toegepast.

Hieronder staan de basiskennis die je volgens mij nodig hebt om geld te kunnen gaan verdienen met internet.

 1. Basiskennis marketing
 2. Online Marketing
 3. Wat is Affiliate Marketing ?
 4. Wetgeving
 5. Bedrijfsvoering en planning
 6. Onderzoek en analyse voor een website
 7. Websites en hosting
 8. Email marketing
 9. Social media marketing
 10. Video advertising
 11. Search engine marketing
 12. Thuiswerk

Het is altijd mogelijk om een paar cent te verdienen op internet. Je kan je aanmelden voor een emailspaar programma en het grote verdienen kan beginnen. Ik benoem dit een beetje sarcastisch om je heel veel mails moet lezen om maar een paar euro te verdienen.

 

Als je geld wilt verdienen op internet tegen zo laag mogelijke kosten bezoek dan hoe moet je geld verdienen op internet.