Is Futurenet wel betrouwbaar

9
4485
Is Futurenet een piramidespel
Is Futurenet een piramidespel

Ik kreeg deze vraag toegestuurd of ik ervaring had met Futurenet en of dit wel betrouwbaar is. Mijn eerste gevoel was dat dit niet betrouwbaar is. Je moet jezelf min in meer inkopen en je krijgt betaald over jou activiteiten op internet. Je moet dus 10x per dag op een advertentie klikken. Dit geeft weer associaties met Planb4you, ook hier moet je inkopen en adpacks kopen. De werking lijkt ook op die van Planb4you. In 4 maanden tijd, heb je 20% winst. Dus als je alles opnieuw zou investeren, kom je uit op een rendement 72% per jaar!

FUTURENET is een van de vele op AdPack gebaseerde PONZI-scams die belachelijke resultaten bieden.

Te mooi om waar te zijn

Het is natuurlijk te mooi om waar te zijn. Het is volgens mij een piramide spel of een Ponzi Schema . Nergens wordt er uitleg gegeven waarom het rendement zo verschrikkelijk hoog is. Er wordt geen duidelijke uitleg gegeven hoe men aan de inkomsten komt. Piramidespellen klappen vroeg of laat, met alle gevolgen van dien.

De the usual suspects maken hier reclame over.

https://www.youtube.com/watch?v=vBWBjsrFvnk
https://www.youtube.com/watch?v=Z_rgP6Sj36E
https://www.youtube.com/watch?v=FWv2n0JYEnc

In de reclame boodschap wordt voorgespiegeld dat je een enorm inkomen krijgt als je hieraan deelneemt. Er zijn altijd mensen die dit geloven, in het zogenaamde wondermiddel om je leven fleur te geven en straks alleen maar leuke dingen te doen. Bannersbroker en Bonafa Cube7 gingen hieraan vooraf. Deze hadden ook een goede promotie video. Planb4You deed hierin  vergelijking heel erg amateuristisch aan. De boodschap is hetzelfde 10x klikken is verdienen.

BONAFA/CUBE 7 was ook een piramidespel dat zich presenteerde socialmedia bedrijf. Ook hier werden hoge rendementen beloofd.

Naïeve mensen zijn altijd slachtoffer

Naïeve mensen geloven dit soort verhalen erg snel. Mooie video en daarnaast zijn er ook promotors, die mensen overhalen te investeren om (betalend) lid te worden en zo de kas van de piramide te spekken. Deze vertellen het standaard verhaal, nieuw, kansen, uniek, nu instappen anders mis je de boot. Je ziet op Facebook, de nodige berichten hierover langs komen. Weinig mensen stellen kritische vragen en willen graag lid worden van een team. Dit team werkt samen en heeft een heilig geloof in het product. En als het fout gaat, zijn er de dikke tranen en het verlies van de droom. Daarnaast ontstaan er ook veel familieruzie’s en einde van vriendschappen, omdat mensen enorm veel geld kwijt zijn.

Zoek de verschillen in onderstaande promotie van BONAFA Cube7. De overeenkomst is dat de deelnemers in luxe leven.

Wat deze mensen bindt is dat ze snel geld willen verdienen om een leven te kunnen opbouwen. En ze geloven alles wat ze te horen krijgen over FutureNet, behalve negatieve verhalen. Stel dat ik het fout heb, dan investeer ik alles wat ik heb in FutureNet

Het is volgens mij, niet de vraag of Futurenet klapt, maar de vraag wanneer. Ik zou hier niets in investeren.

Als je geld wilt verdienen op internet tegen zo laag mogelijke kosten bezoek dan hoe moet je geld verdienen op internet.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

9 COMMENTS

 1. Jongens, wat een onzin staat hier, als je niet begrijpt waar Futurenet om draait kun je geen mening hebben die er toe doet. Snel geld verdienen? Zo werkt het niet namelijk. Je kunt niet eindeloos credits inkopen, dat is beperkt. Voordat je zo’n artikel schrijft als dit moet je er eerst zelf aan deel genomen hebben, anders moet je maar over het weer schrijven ofzo!

  • Ik vind dat het geen onzin is. Ik ben ook zo’n deelnemer en ik heb een adpack gekocht en moet klikken op advertenties. Ik koop dus niets, dus het klikken heeft geen opbrengst voor het bedrijf. Ik krijg meer waarde, dan ik inleg, maar er staan geen inkomsten tegen over. Mijn vraag is hoe komen ze aan geld om mij uit te betalen, als ik meer adpack zou kopen.

  • Je moet jezelf niet voor de gek laten houden. Het is toch raar, dat je elke dag, moet klikken op advertenties. Het onderstaan staat op veel van Future advertentie websites.

   Ik leg eerst FutureAdPro uit, omdat dit je rijk gaat maken! Wat moet je doen? Elke dag, liefst op een vast tijdstip, op 10 advertenties klikken in ongeveer 10 minuten tijd, meer niet!

  • Gozer, wordt wakker, met 10x klikken per dag, zonder dat daar een lead volgt is toch onzinnig ! Geniet nog van het spel en haal eruit wat er inzit, de eerste scheuren in de muur zijn al zichtbaar.

  • Wat mij opvalt dat er zoveel positieve reviews zijn, met niets negatiefs. Er wordt heel wat belooft, maar dat is te mooi om waar te zijn. Wie wil nu niet “Een super comfortabel passief inkomen te creëren terwijl je slaapt of reist?” En het enige wat je moet doen is:

   “Elke dag klik je op 10 advertenties en dat kost je ongeveer 5 minuten.”

   Het klinkt heel mooi, maar het is gewoon te mooi om waar te zijn! Persoonlijk denk ik dat het een piramide spel is, een soort van oplichting. De geldstromen zijn niet duidelijk.

  • Zo is het maar net. Als je zo sceptisch bent, moet je het lekker niet doen. En het is altijd volgens mij dit en volgens mij dat.. Ik doe het WEL en geniet er iedere dag weer van.

   • Elke dag 10x klikken, je vrienden overhalen en wachten totdat het fout gaat. Albanië ging hier falliet aan. De Albanese anarchie van 1997 was een toestand van wetteloosheid die in maart 1997 ontstond nadat het door ponzifraudes gedomineerde financiële systeem van Albanië instortte en grootschalige rellen waren uitgebroken.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Albanese_anarchie_van_1997

    In het midden van de jaren 1990, na de val van het communisme werd de Albanese economie geliberaliseerd. Het financiële systeem van het land werd vervolgens meer en meer gedomineerd door een systeem van ponzifraudezaken. Die werden ondersteund door de overheid en naar schatting twee derde van de Albanese bevolking, of twee miljoen mensen, investeerde erin. In december 1996 begon de financiële crisis in Albanië, nadat enkele investeringsfondsen instortten. In de hoofdstad Tirana werd vervolgens betoogd tegen de overheid die hiervoor verantwoordelijk werd gehouden. Op 24 januari 1997 kwam het onvermijdelijke einde dat hoort bij piramidespelen. Het systeem stortte in elkaar en zo’n 1,2 miljard Amerikaanse dollar – meer dan de helft van het toenmalige bruto binnenlands product – was in rook opgegaan, vooral spaargeld van burgers.

    Het is allemaal niet zo onschulding !

 2. Het spel loopt nog steeds, ik weer adpacks gekocht en kijken of deze het gaat redden. Zodra de betalingen later worden, dan moet je stoppen. Maar voorlopig heb ik een aardig zakcentje.

LEAVE A REPLY