Is Futurenet wel betrouwbaar

0
Is Futurenet een piramidespel
Is Futurenet een piramidespel

Ik kreeg deze vraag toegestuurd of ik ervaring had met Futurenet en of dit wel betrouwbaar is. Mijn eerste gevoel was dat dit niet betrouwbaar is. Je moet je inkopen en je krijgt betaald over jou activiteiten op internet. Je moet dus 10x per dag op een advertentie klikken. Dit geeft weer associaties met Planb4you, ook hier moet je inkopen en adpacks kopen. De werking lijkt ook op die van Planb4you. In 4 maanden tijd, heb je 20% winst. Dus alles opnieuw zou investeren, kom je uit op een rendement 72% per jaar!

Te mooi om waar te zijn

Het is te mooi om waar te zijn. Dit is volgens mij een piramide spel of een Ponzi Schema . Nergens wordt er uitleg gegeven waarom het rendement zo verschrikkelijk hoog is. Er wordt geen duidelijke uitleg gegeven hoe men aan de inkomsten komt. Piramidespellen klappen vroeg of laat, op een bepaald moment.

De the usual suspects maken hier reclame over.

https://www.youtube.com/watch?v=vBWBjsrFvnk
https://www.youtube.com/watch?v=Z_rgP6Sj36E
https://www.youtube.com/watch?v=FWv2n0JYEnc

In de reclame boodschap wordt voorgespiegeld dat je een enorm inkomen krijgt als je hieraan deelneemt. Er zijn altijd mensen die dit geloven. Bannersbroker en Bonafa Cube7 gingen hieraan vooraf. Deze hadden ook een goede promotie video. Planb4You deed hierin  vergelijking heel erg amateuristisch aan. De boodschap is hetzelfde 10x klikken is verdienen.

BONAFA/CUBE 7 was ook een piramidespel dat zich presenteerde socialmedia bedrijf. Ook hier werden hoge rendementen beloofd.

Naïeve mensen zijn altijd slachtoffer

Naïeve mensen geloven dit soort verhalen erg snel. Mooie video en daarnaast zijn er ook promotors, die mensen overhalen te investeren om (betalend) lid te worden en zo de kas van de piramide te spekken. Je ziet op Facebook, hierover de nodige berichten hierover langs komen. Weinig mensen stellen kritische vragen en willen graag lid worden van een team. Dit team werkt samen en heeft een heilig geloof in het product. En als het fout gaat, zijn er de dikke tranen en het verlies van de droom.

Zoek de verschillen in onderstaande promotie van BONAFA Cube7. De overeenkomst is dat de deelnemers in luxe leven.

Wat deze mensen bindt is dat ze snel geld willen verdienen om een leven te kunnen opbouwen. En ze geloven alles wat ze te horen krijgen over FutureNet, behalve negatieve verhalen. Stel dat ik het fout heb, dan investeer ik alles wat ik in FutureNet.

Het is volgens mij, niet de vraag of Futurenet klapt, maar de vraag wanneer. Ik zou hier niets in investeren.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Betekenis: Get paid to

0
De afkorting GPT staat voor get paid to, een aantal mogelijkheden die het internet biedt om geld te verdienen. Een GPT, ook wel betiteld als online spaarprogramma, is een website waar de leden de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen. Meestal bestaat dit vooral uit het lezen van reclame-e-mails, het invullen van enquêtes en het werven van nieuwe leden.
De afkorting GPT staat voor get paid to, een aantal mogelijkheden die het internet biedt om geld te verdienen. Een GPT, ook wel betiteld als online spaarprogramma, is een website waar de leden de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen. Meestal bestaat dit vooral uit het lezen van reclame-e-mails, het invullen van enquêtes en het werven van nieuwe leden.

De afkorting GPT staat voor get paid to, een aantal mogelijkheden die het internet biedt om geld te verdienen. Een GPT, ook wel betiteld als online spaarprogramma, is een website waar de leden de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen. Meestal bestaat dit vooral uit het lezen van reclame-e-mails, het invullen van enquêtes en het werven van nieuwe leden.

GPT via E-mail

De mailtjes van deze spaarprogramma’s zijn afkomstig van bedrijven die hun producten willen verkopen of meer naamsbekendheid willen. Hiervoor schakelen ze een affiliatie bedrijf in. hier bij zijn veel sites aan gesloten zo als GPT bedrijven deze GPT bedrijven beschikken over een enorme database met e-mailadressen waardoor een bedrijf een heel grote groep mensen kan bereiken. Voor het versturen van deze mailtjes krijgen de GPT-websites geld van de affiliatie bedrijven indien ze daar ook iets kopen of deelnemen. Hiermee betalen ze hun leden weer en houden ze er zelf ook nog wat aan over. Omdat ze vergoedingen blijven geven voor het lezen van mailtjes hebben steeds meer mensen daar wel wat tijd voor over en wordt hun database met e-mailadressen ook steeds groter. Ze kunnen dus meer mensen mailen en dus ook meer geld vragen van een adverterend bedrijf.

GPT-websites

De zogenaamde GPT-websites hadden ‘vroeger’ (lees: een jaar of tien geleden) alleen de mogelijkheid om geld te verdienen met e-mailtjes lezen, enquêtes en websites bezoeken. Tegenwoordig bieden zij nog veel meer mogelijkheden, bijvoorbeeld door spelletjes te spelen, producten uit te proberen en zelfs het bestellen van producten. De laatste jaren zijn spaarprogramma’s als paddestoelen uit de lucht geschoten. Hierdoor kan men er niet zomaar van uitgaan dat elk spaarprogramma betrouwbaar is.

Adverteerders

Een misverstand die er tijden in deze branche rond zwerft is dat de eigenaren per klik (CPC) betaald krijgen. Spaarprogramma’s ontvangen echter alleen vergoedingen van adverteerders indien leden meedoen aan acties zoals een CPL (commissie per lead door enquêtes in te vullen of aan te melden bij een website voor een nieuwsbrief bijvoorbeeld) of een CPS (commissie per sale door dus te kopen bij adverteerders). Het bestel- en deelnamegedrag van de leden heeft dus invloed op de spaarprogramma.

Inschrijving KvK

Een goede GPT is ingeschreven bij de kamer van koophandel en belastingdienst. Veel hobby eigenaren die niet zijn ingeschreven stoppen er mee wanneer het hun uit komt en bij een KvK in geschreven bedrijf is dat stukken lastiger aan gezien deze altijd terug te vinden zijn tot een aantal jaren na uitschrijving. hier kan je altijd bij de site beheerder om het kvk nummer vragen en dit via de site van de kvk dit te controleren .

Vergoedingen

In Nederland is het bijna standaard dat de vergoedingen voor een mail rond de cent per klik liggen en per bank worden uitbetaald. Lagere vergoedingen zijn overgewaaid uit Amerika waar het verloop zeer groot is en waar vaak wordt uitbetaald via paypal. Bijna dagelijks gaan daar sites offline en komen er nieuwe bij.

GetcoPro

0
Internet Scam Money. Earned Dollars From Cyber Crime Conceptual Photo with Banknotes Laying on the Laptop Computer.

De toezichthouder in Ierland (Central Bank of Ireland) heeft gewaarschuwd tegen GetcoPro:

The Central Bank of Ireland (‘Central Bank’) today (3 April 2018) published the name of an unauthorised firm, GetcoPro (United Kingdom)www.getcopro.comGetcoPro is not authorised by the Central Bank as an investment firm or to provide investment advice.

GetcoPro, claim on its website, that it is connected to an authorised entity called Andreas F. Bauer.  It should be noted that Andreas Ferdinand Bauer, which is registered as an insurance intermediary with the Federal Ministry for Digital and Economic Affairs (BMDW) in Austria (and which is permitted to operate in the State), has no connection whatsoever to GetcoPro.

A list of unauthorised firms published to date is available on the Central Bank website.

It is a criminal offence for an unauthorised firm/person to provide financial services in Ireland that would require an authorisation under the relevant legislation which the Central Bank is the responsible body for enforcing. Consumers should be aware, that if they deal with a firm/person who is not authorised, they are not eligible for compensation from the Investor Compensation Scheme.

Any person wishing to contact the Central Bank with information regarding such firms/persons may telephone (01) 224 4000. This line is also available to the public to check if a firm is authorised. Since obtaining the necessary legal powers in August 1998, the names of 309 unauthorised firms have been published by the Central Bank.

https://centralbank.ie/news/article/warning-issued-on-unauthorised-investment-firm-03-april-2018

International Markets Live Limited

0
Computer code on screens

De Britse toezichthouder Financial conduct Authority (FCA) waarschuwt tegen International Markets Live Limited.

We believe this firm has been providing financial services or products in the UK without our authorisation. Find out why to be especially wary of dealing with this unauthorised firm and how to protect yourself from scammers.

Almost all firms and individuals offering, promoting or selling financial services or products in the UK have to be authorised by us.

However, some firms act without our authorisation and some knowingly run investment scams.

This firm is not authorised by us and is targeting people in the UK. Based upon information we hold, we believe it is carrying on regulated activities which require authorisation.

International Markets Live Limited trading as iMarketsLive

Address: 45 Rockefeller Plaza, New York

9 Chapel Place, London, EC2A 3DQ

Telephone: +1-917-935-4965

Email: support@imarketslive.com

Website: http://imarketslive.com/

How to protect yourself

We strongly advise you to only deal with financial firms that are authorised by us, and check the Financial Services Register to ensure they are. It has information on firms and individuals that are, or have been, regulated by us.

If you want to check a consumer credit firm that may not yet have been authorised by us, please also check the Interim Permission Register (link is external).

If a firm does not appear on the Register but claims it does, contact our Consumer Helpline on 0800 111 6768.

There are more steps you should take to avoid scams and unauthorised firms.

You should also be aware that if you give money to an unauthorised firm, you will not be covered by the Financial Ombudsman Service (link is external) or Financial Services Compensation Scheme (link is external) (FSCS) if things go wrong.

Report an unauthorised firm

If you think you have been approached by an unauthorised firm or contacted about a scam, you should contact our Consumer Helpline on 0800 111 6768. If you were offered, bought or sold shares, you can use our reporting form.

https://www.fca.org.uk/news/warnings/international-markets-live-limited

Een Emaillist gebruiken deel 2

0
Gebruiker, verwijderd spam uit de emailbox. Een emaillijst betekend niet je ongelimiteerd emails kunt verzenden.
Gebruiker, verwijderd spam uit de emailbox. Een emaillijst betekend niet je ongelimiteerd emails kunt verzenden.

Ok, je hebt nu de mogelijkheid om e-mails en nieuwsbrieven te verzenden, maar nu verder, je moet ook e-mail adressen om het heen te versturen. Twintig jaar terug, gaf je de buurjongen 25 gulden en hij ging reclame, langs de duren verspreiden. Niet iedereen zat hier op te wachten, zodat de meeste reclame verdween in de papierbak of werd gebruikt om de barbecue aan te steken. Het de komst van internet en email werd het steeds gemakkelijker om reclame te verspreiden. Echter om reclame te verspreiden heb je een valide emailadres nog.

SPAM

In het aller begin, viste ik overal emailadressen op en ik mailde regelmatig, met tal van aanbiedingen. Dit werd niet door iedereen op prijs gesteld en ik kreeg af en toe een boze email. Later werden de regels m.b.t. email aangescherpt, je mocht niet zomaar mensen, email sturen en deze mensen, moesten zich vrijwillig hebben aangemeld en ze moesten de gelegenheid hebben om zich af te melden. Sinds een jaar of tien verzamel ik email adressen, met een optin, waarin ze de keuze krijgen om zich aan te melden, tevens moeten ze aangeven dat het er mee eens zijn, dat ze regelmatig email krijgen.

Als je aan e-mailmarketing wilt doen, dan heb je e-mailadressen nodig

Zonder emailadressen, geen email marketing. Ik verzamel emailadressen op mijn websites. Dit doen ik enkele maar op website’s waar er voor het onderwerp een markt of vraag na is. Voor bijvoorbeeld sigarenbandjes is er geen vraag, dus het is zinloos om hier een emaillijst van aan te houden. Voor dieetproducten, is er een enorme vraag, omdat de Nederlander, steeds dikker wordt en mensen simpel weg willen afvallen.

Het verzamelen doe op sommige websites via een popup, die na verloop van tijd naar voren komt. Zo’n popup moet niet hinderlijk zijn en na een paar seconden blijven terug komen.

Doelgroep

  1. Je moet weten wat je doelgroep is en je reclame hierop gaan afstemmen. Je moet ook rekening houden met de leeftijd van je doelgroep. Je behoort minderjarigen, niet lastig te vallen met meerderjarig zaken, zoals erotische mailing. In mijn optiek, moet je niet aan erotische mailing doen. Het voordeel van het verzamel van emailadressen per websites is dat je een emaillijst per doelgroep opbouwt.

Hoe verzamel ik emailadressen en wat wel doen en wat moet je niet doen

Wel doen:

  1. Je moet de mensen geïnteresseerd maken in je website, zodat ze zich (vrijwillig) inschrijven op jou email, voordeel is dat je een emaillijst opbouwt, per niche en doelgroep.
  2. Maak gebruik van een professionele optin, van bijvoorbeeld OptIn Ninja. Deze optin’s voldoen aan de laatste stand der techniek en wetgeving. Met de wetgeving, bedoel ik de General Data Protection Regulation (GDPR) of de  Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
  3. Zorg er voor dat je op website een privacy disclaimer hebt, waarin staat vermeld welke gegevens je verzameld en waarvoor.
  4. Plaats bij een interessant artikel, de mogelijkheid om mensen te laten inschrijven voor je berichten.
  5. Beperk de persoonlijke gegevens, tot naam of alias en emailadres.

Niet doen:

  1. Je moet geen emailadres bestanden kopen, dit zijn riscovolle lijsten, waarbij de afzenders vaak een ban krijgen. Deze lijsten zijn meestal verzadigd, doordat veel personen deze gebruiken en de ontvanger ze niet leest, maar delete.
  2. Stuur geen ongevraagde emails naar mensen, zorg er voor dat ze de mogelijkheden hebben om zich uit te schrijven.
  3. In je optin vraag naar teveel persoonlijke gegevens, zoals, geaardheid, lichaamstype en hoe meer persoonlijke gegevens je bewaard, hoe complexer het voor je wordt om dit te onderhouden en te beveiligen. De data die je verzameld, moet veilig zijn.

Als je de nieuwsbrief wilt van deze website schrijf je dan in, middels onderstaande link. In het kader van dit bericht, verzamel alleen geïnteresseerd het emailadres. Het emailadres gebruik ik, om jullie als doelgroep te mailen.

Nieuwsbrief

 

Geld verdienen met internet (29)

0
Een beginnende online ondernemer midden in de nacht bezig met zijn eerste website over sigarenbandjes.
Een beginnende online ondernemer midden in de nacht bezig met zijn eerste website over sigarenbandjes.

Deze “online geld verdienen blog” ben ik een aantal jaren (2011) geleden begonnen, om mijn kennis en mening te delen met het internetpubliek. Vanaf 2002 ben ik bezig om geld te verdienen op internet, ik heb veel geleerd vanaf het moment dat ik begonnen ben. Dit betekend ook dat ik veel fouten heb gemaakt en van fouten moet je leren! Als je geen fouten maakt, dan leer je niet veel.

80/20 regel

inmiddels heb ik zo’n 300 websites, waarvan er zo’n 60 stuks meer als 100 euro per maand opleveren. Hier gaat de 80/20 regel gewoon op. In de marketing geldt de regel dat 20% van je artikelen een omzet geven van 80% van het assortiment.

De sky is the limiet

Wat mij in 2011 opviel dat er talloze websites opdoken, die een verdienmodel aanboden, waarmee je maar 5 minuten per maand hoefde te werken, ik moest enkel maar de PC aan te zeten, met de muis te klikken en het grote verdienen kon beginnen. Ook werd ik plat gemaild of ik interesse had om deel te nemen aan een aantal schimmige ondernemingen, met enorme rendementen. Als je hierin je verdiept, dan blijkt, dat dit Ponzi‘s te zijn.

De zgn vriend die mij dit mailde had mij nodig, voor een eventuele promotie via mijn websites en/of mijn emaillijsten. Als ik iets promoot dan moet het geen onzin zijn of mensen in de financiële problemen brengen. Wat je promoot moet voldoen aan de Nederlandse wetgeving.

Schrijven over geld verdienen op internet

In een opwelling ben ik begonnen aan deze blog. Met als doelstelling eerlijk te schrijven, vanuit mijn eigen ervaringen over dit onderwerp. Ik geef altijd, mijn onderbouwde analyse. Mijn schrijfwijze wordt beïnvloed, door mijn werk, inzicht, opleiding en ervaring.

Geld verdienen met een Low Budget

Door het aanbod aan onzin, die verscheen op internet, inspireerde mij te schrijven over de mogelijkheden om geld te verdienen zonder veel geld. Met 10 euro kun je al beginnen met een website. Je bent er dan nog niet, want je deze website van content gaan voorzien. En door te experimenteren, leer je hoe je dit het beste moet doen. En ja, hier gaat tijd overheen en ja soms lukt het ook niet. Het kan ook zijn, dat er weinig interesse is in onderwerp.

Bijvoorbeeld sigarenbandjes, hier wordt weinig naar gezocht. Dus leermoment is dat je een onderwerp moet gaan zoeken waar wel veel vraag naar is. En andere leermomenten zijn, dat je geleerd heb, om met WordPress om te gaan en hoe je teksten moet schrijven. De website hoeft niet weg, want deze kost maar 3,95 euro per jaar.

En aldoende leer je steeds meer en je gaat je verbreden met bijvoorbeeld het promoten van producten via emails.

 

 

Een Emaillist gebruiken deel 1

0
OpenNewsletter 2.5
OpenNewsletter 2.5

Je kan reclame verzenden via een emaillijst en je hebt hier diverse bedrijven die deze email voor jou verzenden. Normaliter gebruik ik MailChip. Als je een bedrijf dit voor je laat doen, kost dit je simpel weg geld. Ik heb onderzocht of dit niet goedkoper kan en dit is mogelijk. Hoe is dit mogelijk door gebruik te maken van de mogelijkheden die de hostingprovider biedt. De kosten, zijn overigens gratis.

Op deze website probeer ik beginnende en gevorderde internet marketeers te laten zien, dat het mogelijk is om geld te verdienen op internet, tegen de zo laag mogelijke kosten. Om te zoeken of dit mogelijk is, experimenteer ik op deze website.

OpenNewsletter

Een voorbeeld van zo’n gratis programma is OpenNewsletter 2.5 te vinden in de applicatie softaculous te vinden in het DirectAdmin paneel. Dit programma is eenvoudig en je kunt eenvoudig emailadressen hieraan toevoegen. Ook is het mogelijk om dit programma te downloaden en zelf te installeren op je website. Makkelijker is het om softaculous te gebruiken.

Per website kun je een emaillijst versturen. Een anderprogramma is PHPlist, dit is complexer en je kan op datum/tijd email versturen. Om te beginnen, adviseer ik je om OpenNewsletter te gebruiken.

Met OpenNewsletter kun je 1000 emails per dag versturen. Als je meer emails wil versturen, moet je een verzoek doen aan je hostingprovider om dit aantal te verhogen. De limiet van 1000 emails is om spam te voorkomen.

Besparing

Door mijn experiment, ben ik erachter gekomen dat ik kan besparen op mijn kosten, door gebruik te maken van gratis programma’s. Dit geeft een besparing van bijna 5000 euro per jaar. Voor een beginnende internet ondernemer is dit een kans om goedkoop te kunnen werken en zo een goede start te kunnen maken.

In de volgende posting over emaillist is het onderwerp het verzamelen van emailadressen via je website.

 

 

Waarmee kun je het meest geld verliezen op internet ?

0
Waarmee kun je het meest geld verliezen op internet? Niet iedereen gaat geld verdienen op internet.

Wederom krijg ik vragen, hoe mensen op korte termijn geld kunnen verdienen op internet en het liefst op de automatische piloot. Snel geld verdienen op internet bestaat niet, maar het is wel mogelijk heel snel geld te verliezen.

Ik zal je mijn top 5 opsommen waarmee je gegarandeerd veel geld mee kunt verliezen:

1. Beleggen met Forex Trading

Forex Trading kent meer verliezers dan winnaars. Je verdient geld door te investeren in aandelen of andere waardepapieren en digitale valuta. Er worden enorme winsten gemaakt, deze winsten worden mogelijk gemaakt door de investeringen van anderen. De geldhoeveelheid binnen een Forex veranderd namelijk niet. Veel Forex aanbieders zijn illegaal actief, terwijl ze onder toezicht van de AFM moeten staan.

2. Meedoen met een Multi-level marketing (MLM) project

Met MLM werk je voor een moeder bedrijf, waarvoor je producten moet verkopen. Je wordt geacht om andere verkopers te werven. Je verdient er heel weinig aan en kost veel tijd om maar iets te verkopen. In feite werk je voor niets, als je een krantenwijk had genomen, had je tenminste inkomen gehad.

3. Geld verdienen door te investeren in Crytocurrency

Met Crytocurrency kun je veel geld verliezen, omdat de koersen onvoorspelbaar zijn en door verandering in wetgeving mogelijk snel hun waarde gaan verliezen.

4. Deelnemen aan een Ponzi project

Met een Ponzi schema worden mensen aangemoedigd te investeren. In het begin krijgt de top van de piramide uit betaald. Naar mate de tijd verstrijkt krijgt niemand meer betaald en klapt de Ponzi. De organisatoren zijn dan allang verdwenen. Voorbeelden Bonofa Cube7, BannersBroker, Atlantic Global Asset Management en PlanB4You.

5. Betalen voor het mogen deelnemen aan thuiswerk

Er zijn veel “boeven” die vanuit huis via hun laptop producten aanbieden, waarmee jij geld kunt verdienen vanuit huis. Je moet je alleen even inschrijven en vervolgens kan het grote verdienen vanuit de huiskamer beginnen. De advertenties vind je op marktplaats, waar geadverteerd wordt dat je een 2x modaal inkomen kunt verdienen met thuiswerken.

Bestaat er eigenlijk wel de mogelijkheid om geld te verdienen op internet?

Jazeker, deze mogelijkheid bestaat via affiliate marketing. Je verdient geld d.m.v. reclames op je website of blog. Iedereen kan hiermee geld verdienen, echter niet iedereen slaagt hiermee niet om uit de kosten te komen. De waarheid is dat maar 1% van de starters er in slaagt om meer als €100 per maand hiermee te verdienen. Geld op internet is niet gratis !

Degene die wel slagen hebben zich goed voorbereid, beschikken over kennis, inzicht en vaardigheden. Als dit niet hebt moet je dit gaan ontwikkelen om je kans op slagen te vergroten.

 

 

 

Vantagepro Asset Management

0
boilerroom term gebruikt voor oplichting. Mensen worden benaderd om te investeren in aandelen.

Warning from the the Australian Securities Investments Commission (ASIC). ASIC advises this company could be involved in a scam. Do not deal with this business as it is unlicensed in Australia.

The business listed below has made unsolicited calls or sent emails about investing, financial advice, credit or loans and does not hold a current Australian Financial Services (AFS) licence or an Australian Credit licence from ASIC.

More information on dealing with investment scams and banking and credit card scams.

Vantagepro Asset Management

Level 7, Wakamatsu Building
3-3-6 Nihonbashi-Honcho, Chuo-ku, Tokyo
103-0023 Japan
Ph 81 3 6202 2913
www.vantagepro.jp

Email spaarprogramma’s een neergaande trend

0
Email spaarprogramma's een neergaande trend
Email spaarprogramma's een neergaande trend

In het verleden was het mogelijk om door een aantal emailprogramma’s een paar euro per maand te verdienen. De laatste jaren gaat dit veel moeilijker, door dat er veel programma’s moesten stoppen door slechte resultaten.

De eisen aan uitbetaling aan de deelnemers werden steeds zwaarder. Naast dat men email moest lezen, was men verplicht één product te bestellen, alvorens er uitbetaald kon worden.

Om het bestand aan leden te vergroten, werd er een bonus van zo’n 2 euro per lid geboden. Als ik een emailcampagne startte, dan verdiende ik per 1000 emails, zo’n 200 euro, hetgeen geen slecht resultaat is.

Een neergaande trend

Doordat er een soort van verzadiging is optreden, verdien ik heel weinig aan een emailcampagne. Bijna iedereen is al lid van een spaarprogramma of niemand heeft meer zin om geld te verdienen, door zo’n 1250 x te klikken op een link in een email. Dit betekend voor mij dat ik geen emailprogramma’s meer promoot via email.

Enkele de beste en sterkste spaarprogramma’s overleven

Door de onderlinge concurrentie zal er een aantal spaarprogramma’s de denkbeeldige deuren moeten sluiten. In de beste jaren, waren er meer dan 100 spaarprogramma’s waarmee je een paar centen kon verdienen. Enkele van die spaarprogramma’s waren dubieus omdat ze vaak ook foute producten promoten en/of niet uitbetaalden. En voor een paar euro gingen mensen niet hun juridisch gelijk halen. Momenteel zijn er m.i. maar 5 programma’s kwalitief goed, deze overleven de rest van de programma’s. Ik doe geen uitspraak over welke 5. Binnen een aantal jaar zal het fenomeen spaarprogramma niet meer bestaan.

Banners nog wel

Op enkele website laat ik wel een banner staan, omdat deze nog converteren, zodra ze niets meer opbrengen, dan vervang ik ze door een andere affiliate programma.

Affiliate marketing

Als je geld wilt verdienen op internet moet je starten met affiliate marketing. Hiermee maak je de grootste kans om geld te verdienen op internet. Voorwaarde hiervoor is dat je een website hebt en dat je gevonden wordt op internet.

 

 

 

Laatste Berichten

Is Futurenet een piramidespel

Is Futurenet wel betrouwbaar

Ik kreeg deze vraag toegestuurd of ik ervaring had met Futurenet en of dit wel betrouwbaar is. Mijn eerste gevoel was dat dit niet...
De afkorting GPT staat voor get paid to, een aantal mogelijkheden die het internet biedt om geld te verdienen. Een GPT, ook wel betiteld als online spaarprogramma, is een website waar de leden de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen. Meestal bestaat dit vooral uit het lezen van reclame-e-mails, het invullen van enquêtes en het werven van nieuwe leden.

Betekenis: Get paid to

GetcoPro